Monnikstraat 4 - 1740 Ternat

+32 473 50 04 06
info@bolster.be

Contacteer ons

"*" indicates required fields

Enkel PDF, DOC of DOCX wordt ondesteund. Maximum 10MB.
Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.
31.05.2021

Wat mag je van een aannemer in houtbouw verwachten?

Houtbouw is meer dan een vak apart. Hoe meer ervaring in houtbouw, hoe groter de passie. Als aannemers in houtbouw kan je bij Bolster rekenen op jarenlange expertise in houtskeletbouw. Dat merk je van bij de bespreking van je bouwplan tot de laatste nagel die we inkloppen. Al beheersen onze experts ook technieken waar zelfs geen nagel aan te pas komt!

Snel en efficiënt gerealiseerd

Bij Bolster ligt het zwaartepunt vóór de bouw. Dankzij een uiterst efficiënte voorbereiding is de doorlooptijd op de werf een kwestie van weken, geen maanden. De mogelijke foutenlast hebben we – dankzij het 3D-plan – namelijk al kunnen wegwerken voor de uitvoering.  Deze gedetailleerde productietekening is een waardevolle bron van informatie om een foutlozer parcours af te leggen. Het maakt deel uit van het postinterventiedossier om later door te geven aan een volgende bewoner of aannemer, en vormt tegelijk ook het paspoort van je woning.

Goede buren van dag 1

Omdat de houtconstructie maximaal vooraf gezaagd wordt in de fabriek, veroorzaakt de bouwwerf een minimum aan last. Dat zullen je buren zeker ook weten te waarderen! Het is ook veiliger werken voor onze medewerkers: minder risico op ongevallen of overbelasting. In houtbouw gebruiken we ook nooit producten of materialen die schadelijke stoffen bevatten.