Monnikstraat 4 - 1740 Ternat

+32 473 50 04 06
info@bolster.be

Contacteer ons

"*" indicates required fields

Enkel PDF, DOC of DOCX wordt ondesteund. Maximum 10MB.
Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.

Bolster leeft

Lees meer in onze blog

Ons credo

Bolster wil het verschil maken

Constructief, aanvullend en milieubewust geven we in de bouw vorm aan de wereld van morgen. Wij dragen namelijk die verantwoordelijkheid.

Bolster brengt pit in de bouw

Hout is dé toekomstgerichte manier van bouwen en met onze unieke know-how zijn we er volledig in thuis. Creatieve, gedurfde voorstellen in hout realiseren. Dat doen we.

Bolster gaat terug naar de kern

Wij zetten materialen en technieken efficiënt in. Met oog op kwaliteit en duurzaamheid, zonder de prijzen van de traditionele bouw te overstijgen.

Bolster blijft rijpen

Verbanden leggen. Verder kijken. Ieder project zien we als een leerproces. Zo maken we pas echt lokaal impact.

Bolster gaat hard

Gebouwd op vakmanschap met goesting, en effect. Net omdat we geloven dat het anders kan. Onze medewerkers kunnen letterlijk in het bedrijf stappen. Want vooruitgang is onze gemeenschappelijke zaak.

Bolster, natuurlijk!

Co-creatie, inspiratie, en een duurzame band met de klant. Zo bouwen we samen beter.

Ontmoet ons warm team

Contacteer ons

Team met een hart voor hout

Onze medewerkers delen niet alleen een passie voor duurzaam bouwen, ze delen ook de waarden van Bolster: We doen het allemaal met goesting, én met effect! Omdat iedere medewerker zo’n sterk aandeel heeft in Bolster, lijkt het ons maar normaal dat ze ook letterlijk in het bedrijf mogen stappen. Vooruitgang is onze gemeenschappelijke zaak.

Bolster wandelt!

Dat je mooie natuur niet ver hoeft te zoeken, bewees onze eerste editie van Bolster Wandelt. De weergoden werkten mee, en onze deelnemers eveneens!

Tussen 8 en 10 uur vertrok een massale opkomst van enthousiaste wandelaars uit de Monnikstraat. Ze konden kiezen tussen 8, 12 of 16 kilometer. Dankzij verschillende afstanden was de wandeling geschikt voor zowel fervente stappers als gezinnen. De bewegwijzerde routes liepen langs Pajotse natuurplekjes die de moeite van het ontdekken waard zijn. Onderweg konden de stappers bekomen bij de bevoorradingen bemand door onze Bolsters. Terug in de Monnikstraat stonden we klaar met een drankje en lekkers van de grill.

Bolster Wandelt werd volledig gratis georganiseerd en met vrij bijdragen ten voordele van Natuurpunt Ternat. Hiermee zullen zij streekeigen bomen en struiken aanplanten in Steenvoorde. Een project waar Bolster ten volle achter staat. Hoewel er geen opbrengst was, schonken we 500 euro voor de aanplanting van de bomen. Zo kunnen we nog vele jaren genieten van onze mooie streek tijdens de komende edities van Bolster Wandelt. Noteer alvast 23 april 2023 in je agenda, dan gaan we opnieuw op stap!

Zoals je kan zien, Bolster leeft!

Volg ons en wakker jouw ecologische bouwpassie aan!

Geïnspireerd? Wij helpen je graag op weg!
Stuur ons een (aan)vraag